Gjorde lite avatarbilder till en på en community en gång efter hennes karaktär.
Hade sviiiiiiiiiiiiin trist i natt och jag kan inte sova så jag reggade mig på Squiby där man (upptäckte jag när jag reggat) att man kan göra egna adoptables. Orkade inte öppna photoshop så jag fixade denna i paint. Inte supernice kanske men whatever :P Lite kul är den ju. Den första bilden är då man adopterar den först, andra bilden är när man har fått 100 klick på den och tredje och sista bilden är när man fått 200 klick på den.
Den går att adoptera här: http://www.squiby.net/create/53396
(Gjorde i paint men gjorde bakgrunden osynlig med iaza.com och konverterade bilden till PNG)
Gjorde två förut med hjälp av katalogen från Rusta (egentligen kanske för tunnt papper för sådant pyssel men whatever).
Bygg din egen stallplan - i ny tappning. För att lyckas med detta är det bra om du vet mycket om hur paint fungerar eftersom alla bitar är gjorda i paint. Så jag tänkte visa er det ni behöver kunna för att det ska fungera!




Det är upp till var och en att bygga sin egen stallplan med dessa stallplans bitar. Först är tre stycken olika miljöer ni kan välja på (klicka på de så öppnas de i större format, högerklicka på bilden och tryck på tex "Visa bild"):


Detta är grunden för stallplanerna, nästa grej är hus/stall/slott, det är fyra olika sorters byggnader och man kan färglägga de själva om man vill det.

rekommenderas att sätta slotten i ett eget painfönster 
och fixa till rummen / fönstren och sådär innan ni sätter in de på stallplanen.


Spara ner de/det hus/stall/byggnad som du vill använda, ställ in transparent läge (med vit bakgrundsfärg). Sen är det dags för lite träd och sånt (de ska också bli behandlade på samma sätt som husen):


Slutligen, hagar och ridbanor! (fast ridbanorna kan man ju ta bort om man vill det) Även hagarna går att flytta omkring, även mellan de olika hagbilderna: